Advertisement

Malatyaspor Galatasaray : Spor yazarları Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı için ne ... : Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor.

Malatyaspor Galatasaray : Spor yazarları Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı için ne ... : Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor.. Galatasaray niye bu kadar yavaş oynadı? diyemem, bu zeminde istesen de hızlı oynayamazsın. 25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı. Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Spor toto süper lig'in 10. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88.

Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Ziraat türkiye kupası yarı final rövanş maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor - Galatasaray haberi fotografı ...
Evkur Yeni Malatyaspor - Galatasaray haberi fotografı ... from foto.haberler.com
Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Ziraat türkiye kupası yarı final rövanş maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya gelecek. Ziraat türkiye kupası son 16 turu maçında yeni malatyaspor sahasında galatasaray'ı konuk etti. Çeyrek finale yükselme mücadelesinde yeni malatyaspor, sahasında galatasaray'ı ağırladı. Galatasaray niye bu kadar yavaş oynadı? diyemem, bu zeminde istesen de hızlı oynayamazsın. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e yükseltirken yeni malatyaspor 7 puana ulaştı. Dış sahada çıktığı son 4 maçın 3'ünde mağlup olan galatasaray, zirve yarışında fire vermek istemiyor. Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'a konuk oldu.

Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor.

Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Haftasında zorlu yeni malatyaspor deplanmanına çıktı. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Galatasaray niye bu kadar yavaş oynadı? diyemem, bu zeminde istesen de hızlı oynayamazsın. Dakikada seri'den gelirken, yeni malatyaspor. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor. Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Ziraat türkiye kupası yarı final rövanş maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e yükseltirken yeni malatyaspor 7 puana ulaştı. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti.

7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. Babel'in pasında topla buluşan emre kılınç, abdulsamed'i geçemedi. Uzatmalarda 102'de umut bulut ile geçen yeni malatyaspor'a galatasaray 120+1'de luyindama ile cevap verdi. Yeni malatyaspor vs galatasaray stream is not available at bet365. Ziraat türkiye kupası yarı final rövanş maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor deplasmanında Galatasaray'a iki sakatlık ...
Yeni Malatyaspor deplasmanında Galatasaray'a iki sakatlık ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni malatyaspor vs galatasaray stream is not available at bet365. Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Penaltı atışları sonucu rakibini mağlup eden galatasaray, bir üst tura adını yazdırdı. Babel'in pasında topla buluşan emre kılınç, abdulsamed'i geçemedi.

Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti.

Ziraat türkiye kupası yarı final rövanş maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya gelecek. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı. Babel'in pasında topla buluşan emre kılınç, abdulsamed'i geçemedi. Hafta maçında deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk olacak. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, btc yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti. Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e yükseltirken yeni malatyaspor 7 puana ulaştı. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor.

25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı. Spor toto süper lig'in 10. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e yükseltirken yeni malatyaspor 7 puana ulaştı. Çeyrek finale yükselme mücadelesinde yeni malatyaspor, sahasında galatasaray'ı ağırladı. Hafta maçında deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk olacak.

Galatasaray 3-0 Malatyaspor (27. runde)
Galatasaray 3-0 Malatyaspor (27. runde) from www.galatasaray.no
Yeni malatyaspor vs galatasaray stream is not available at bet365. Haftasında galatasaray, yeni malatyaspor'a konuk oldu. Dış sahada çıktığı son 4 maçın 3'ünde mağlup olan galatasaray, zirve yarışında fire vermek istemiyor. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Dakikada seri'den gelirken, yeni malatyaspor. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Uzatmalarda 102'de umut bulut ile geçen yeni malatyaspor'a galatasaray 120+1'de luyindama ile cevap verdi. Çeyrek finale yükselme mücadelesinde yeni malatyaspor, sahasında galatasaray'ı ağırladı.

Uzatmalarda 102'de umut bulut ile geçen yeni malatyaspor'a galatasaray 120+1'de luyindama ile cevap verdi.

Penaltı atışları sonucu rakibini mağlup eden galatasaray, bir üst tura adını yazdırdı. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor. Dış sahada çıktığı son 4 maçın 3'ünde mağlup olan galatasaray, zirve yarışında fire vermek istemiyor. Ziraat türkiye kupası son 16 turu maçında yeni malatyaspor sahasında galatasaray'ı konuk etti. Babel'in pasında topla buluşan emre kılınç, abdulsamed'i geçemedi. Spor toto süper lig'in 10. Diğer galatasaray kafilesi stada ulaştı. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. Haftasında yeni malatyaspor, galatasaray'ı konuk ediyor. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. Haftasında yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5.

Babel'in pasında topla buluşan emre kılınç, abdulsamed'i geçemedi malatyaspor. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Post a Comment

0 Comments